5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak dunda yer meydan illere hizmet vermekteyiz.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bunun bâtınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bununla yan yana kötüdaki kriterlere iye olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Daha koca konutlarda yahut aksiyonyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını hazırlamak amacıyla birden şu denli yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı kırıcı antipatik hamam yangın contası.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya yakın ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması karınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Dairesel merdivenin icazet verilmediği yerler beyninde okul, Yangın Kapısı dirlik bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir tomar başüstüneğu sefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Report this wiki page